Το σχολείο μας προτείνει...

Σύνδεση

Υποδομές

Αναλυτική περιγραφή των υποδομών του σχολείου μας

Το Γυμνάσιο Γερακίου σήμερα, προσαρμοζόμενο  στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες, , διαθέτει (από κοινού με το Λύκειο)  10 αίθουσες διδασκαλίας, από τις οποίες η μία διαθέτει διαδραστικό πίνακα, και  τρεις διαθέτουν σύστημα προβολής με ηλεκτρονικό υπολογιστή και βιντεοπροβολέα, καθώς και σύνδεση στο διαδίκτυο. Επίσης, στο σχολείο υπάρχει σύγχρονο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών (ΕΠΕΑΕΚ), και επιπλέον το Ιστορικό Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών  "Παναγιώτης Πουλίτσας", μια συλλογή οργάνων και εποπτικών μέσων, πολύ μεγάλης αξίας, που λειτουργεί και ως διαδραστικό Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Επιπλέον, στο χώρο του σχολείου στεγάζεται πλήρως  εμπλουτισμένη Βιβλιοθήκη (ΕΠΕΑΕΚ) με 6500 τίτλους βιβλίων, που λειτουργεί ως Αναγνωστήριο, Δανειστική Βιβλιοθήκη και Αίθουσα προβολών, καθώς και σύγχρονο εργαστήριο Πληροφορικής εξοπλισμένο με Ηλεκτρονικούς  Υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.

Ακόμη, στην οροφή του κτηρίου είναι εγκατεστημένος Μετεωρολογικός Σταθμός, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθήνας, σε συνεργασία  με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ο οποίος είναι συνδεδεμένος  και μεταδίδει μετεωρολογικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο.

 Στον εκτεταμένο εξωτερικό χώρο υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. 

Σχολικό Ημερολόγιο

"Απριλίου" 2021
"Δ" "Τρ" "Τε" "Πε" "Πα" "Σ" "Κ"
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Μετεωρολογικός Σταθμός Σχολείου

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 23 επισκέπτες και κανένα μέλος